[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
پرداخت الکترونیک ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
بانک ها و نمایه نامه ها













..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای گودرزی

مریم مشیریان فراحی، نرگس گودرزی، زهرا طبیبی، هانیه ظریف گلباریزدی،
دوره ۵، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۶ )
چکیده

زمینه و هدف: در دهه‌های اخیر و همزمان با ظهور و گسترش فناوری‌های جدید، تغییرات عمده‌ای در سبک و ماهیت بازی‌های کودکان ایجاد شده است. نقش فرهنگ در پذیرش و گسترش بازی‌های مدرن و رایانه‌ای، از مهم‌ترین عواملی است که بایستی به صورت جدی بررسی شود. ازاین‌رو، این مطالعه برای واکاوی تجارب مادران نسبت به علل گرایش کودکان به بازی‌های رایانه‌ای انجام گرفت.
مواد و روش‌ها: پژوهش به صورت پدیدارشناسی انجام شد و تجزیه و تحلیل اطلاعات با روش کلایزی به انجام رسید. روش جمع‌آوری اطلاعات، مصاحبه نیمه‌سازمان‌یافته با ۲۰ نفر از مادرانِ کودکانِ عادی با بازه سنی ۷-۴ سال است. مصاحبه‌ها حول محور نگرش مادران نسبت به بازی و علی‌الخصوص بازی‌های رایانه‌ای، براساس نظریه آشیانه رشدی، در سال ۱۳۹۴ انجام شد.
یافته‌ها: از مجموع یافته‌های این پژوهش، هفت مفهوم اصلی(محدودیت مکانی برای بازی‌های گروهی، ارتباط اجتماعی نداشتن کودک با دیگر کودکان، اختصاص ندادن وقت کافی برای فرزندان، آموزش ندادن بازی به کودکان توسط والدین، استفاده والدین و دیگر کودکان از وسایل رایانه‌ای، جذابیت، تنوع و پیچیدگی بازی‌های رایانه‌ای، و نیز در دسترس بودن بازی‌های رایانه‌ای در هر مکان و زمان) استخراج شد.
نتیجه‌گیری: یافته‌های پژوهش حاضر می‌تواند به کشف نقاط ضعف و کمبودهای موجود در بسترِ فرهنگیِ حاکم بر جامعه، کمک کند و مقدمه‌ای باشد برای انجام پژوهش‌های آتی در زمینه یافتن روش‌هایی به منظور رفع ضعف‌ها و کمبودهای موجود در سیر فرهنگی حاکم بر جامعه کنونی.


آقای ابوالفضل گودرزی، دکتر علیرضا الهی، دکتر حسین اکبری یزدی،
دوره ۸، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۳۹۹ )
چکیده

زمینه و اهداف: براساس گزارشات مرکز آمار ایران، در آینده نزدیک ایران پیرترین کشور دنیا خواهدشد. از موثرترین عواملی که بر سبک زندگی مردم موثراست و به سالمندی موفقیت‌آمیز کمک می‌کند، ارتقاء سطح فعالیت‌های جسمانی در بین سالمندان است. استفاده از تجارب کشورهای پیشرو می‌تواند به عنوان یکی از پیش زمینه‌های برنامه‌ریزی کلان جهت توسعه فعالیت جسمانی سالمندان محسوب شود. در این مطالعه سعی‌شد با بررسی موشکافانه اسناد راهبردی کشورهای موفق در این حوزه، نکات ارزشمندی که ممکن است در برنامه‎ریزی‌های آتی بخش سلامت و ورزش کشور برای مدیریت بحران سالمندی مفید باشند، به شیوه علمی استخراج و مفهوم‌سازی شود.

مواد و روش‌ها: برای این منظور، تعداد ۲۳ سند معتبر راهبردی توسعه فعالیت جسمانی سالمندان از کشورهای موفق و سازمان‌های بین‌المللی ذیربط که بین سال‌های ۲۰۰۱تا۲۰۱۹ منتشر شده‌بودند، توسط موتورهای جستوگر گوگل اسکالر و گوگل کاوش گردیدند و در پایگاه داده معتبری مانند آی‌اس‌آی و اسکوبوس اعتبار سنجی شده یا در تارنماهای دولتی و رسمی بارگزرای شده‌بودند، با استفاده از روش کیفی تحلیل مضمون و شبکه مضامین به روش بروان و کلارک(۲۰۰۶) تا رسیدن به اشباع نظری تحلیل شدند. برای این منظور به صورت دستی و محقق محور طی چهار مرحله منسجم تحلیل و شناخت مضامین، استخراج مضمون‌های کلیدی، سازمان یافته و اصلی مفهوم‌سازی شدند، در نهایت شبکه مضامین آنها ترسیم گردید.

یافته ها:  سه مرحله کدگذاری داده‌ها و تلخیص مضامین کلیدی استخراج شده، منجر به شناسایی۳۲ مضمون یکپارچه و ۵ مضمون اصلی شامل «مولفه‌های ساختاری و بنیادی، مولفه‌های سخت‌افزاری، مولفه‌های نرم‌افزاری، مولفه‌های فرهنگی- اجتماعی و مولفه‌های عملیاتی و اجرایی» شد و شبکه مضامین آنها ترسیم گردید.

نتیجه‌گیری: توصیه می‌شود دست‌اندرکاران و مدیران بخش سلامت و ورزش کشور با استفاده از مجموعه مضامین استخراج شده بتوانند برنامه‌های راهبردی و عملیاتی مفیدی برای مواجه با بحران سالمندان و پیری موفقیت‌آمیز شهروندان تدوین و اجرا نمایند.

 

صفحه 1 از 1     

فصلنامه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران Iranian Journal of Health Education and Health Promotion
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4700